Boka kören

Letar du underhållning? Det fixar vi!

Damkören SALT uppträder i alla möjliga sammanhang och för många olika uppdragsgivare – till exempel vid fester, bröllop och företagsevent. Vi har tidigare sjungit på TV och i radio, på Skansen och i Mora, på statsministermiddag, 50-årsfest och bröstcancergala. Och många brudpar har blivit lite, lite lyckligare av vacker stämsång under vigseln. Vi gör allt möjligt inom stämsång. Berätta vad du har tänkt dig i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi med förslag!

Närbild på några av sångerskorna i Damkören SALT
Närbild på en del av sångerskorna i Damkören SALT

Skicka en intresseförfrågan

Tidigare uppdragsgivare

Nordic Homeworx, SEB, Investor, Skansen, SCA, TV4, Radiosporten, Unilever, Rix Morronzoo, Karolinska Institutet, Jernhusen, Mora Kommun, Jernkontoret, Privata bröllop

Nöjda kunder

  • ”Damkören SALT har blivit ett stående inslag på våra julmarknader, i år var det femte året i rad, och vi är alltid lika nöjda! Det sätter en riktig 1800-talsprägel på marknaden att ha en grupp finklädda damer som vandrar runt bland gästerna och sprider julstämning med stämsång. Vi har bara fått positiva ord från våra besökare, både de svenska och de utländska.”
  • – Sten Magnus Petri, producent på Skansens programavdelning
  • ”Att skapa julstämning i oktober är en utmaning varje år. Vi försöker göra det på ett kreativt och lättsamt sätt, och detta var andra gången vi använde oss av Damkören SALT. Den här gången fick de ha blinkande Dame Edna-glasögon för att lätta upp stämningen. Alla som kom in i lokalen möttes av härlig julmusik i stämmor. Som vanligt var det mycket uppskattat!”
  • – Katarina Jansson, informatör på Spendrups