Höstkonsert

Den 22 oktober kl 17:00 bjuder vi in till vår höstkonsert "Storm" i Markuskyrkan i Björkhagen. Konserten tar med dig på en resa från kraftiga vindar, ekande åska och en resa över land och hav - beskrivet i ljuva tonsättningar. Konserten ges till förmån för Hjärnfonden och initiativet "Sjung för hjärnan". Det är fritt inträde så ingen biljett behövs.

Sjung för hjärnan är ett initiativ av Hjärnfonden och Sveriges Körförbund som syftar till att samla in pengar till hjärnforskning. Så att alla hjärnor kan och får ta plats. Kören har en egen insamlingssida och målet under hösten är att samla in minst 25.000kr. Det går att bidra till vår insamling här under hela hösten, och det kommer även gå att bidra till insamlingen på plats för konserten.

Hjärnan och sången
Sången tillhör alla. Den tar olika form hos olika personer, men känslorna som följer med en sång som lämnar avtryck, de känns hos alla. Sång och musik kan förändra livet för både friska och kroniskt sjuka. Men ingen sång lever på egen hand. Den formas och bärs upp av alla som berörs av den. Och berör gör den. Så sjung för hjärnan. Länge leve sången! Hjärnfonden arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fritt från hjärnans sjukdomar.


InstagramFacebookYouTubeSpotifyDamkören SALT logotyp i vitt