Kontakta Damkören SALT

Vill du boka kören, sjunga med oss eller har du övriga frågor? Kontakta Damkören SALT på: 
info@damkorensalt.se 

Vi uppträder i alla möjliga sammanhang och för många olika uppdragsgivare – till exempel vid fester, bröllop och företagsevent. Vi har tidigare sjungit på TV och i radio, på Skansen och i Mora, på statsministermiddag, 50-årsfest och bröstcancergala. Vi gör allt möjligt inom stämsång. Berätta vad du har tänkt dig, så återkommer vi med förslag! 

Missa inte att följa oss på Instagram och Facebook. Där får du alltid information om vad kören har för sig och våra kommande konsertprojekt! Du kan också lyssna på oss på Spotify och Youtube.
Gruppbild på kören vid vattnet en solig vårdag - Fotograf: Åke Cappelin
Tidigare uppdragsgivare
Nordic Homeworx, SEB, Investor, Skansen, SCA, TV4, Radiosporten, Unilever, Rix Morronzoo, Karolinska Institutet, Jernhusen, Mora Kommun, Jernkontoret, Privata bröllop
”Damkören SALT har blivit ett stående inslag på våra julmarknader, i år var det femte året i rad, och vi är alltid lika nöjda! Det sätter en riktig 1800-talsprägel på marknaden att ha en grupp finklädda damer som vandrar runt bland gästerna och sprider julstämning med stämsång. Vi har bara fått positiva ord från våra besökare, både de svenska och de utländska.”
– Sten Magnus Petri, producent på Skansens programavdelning
”Att skapa julstämning i oktober är en utmaning varje år. Vi försöker göra det på ett kreativt och lättsamt sätt, och detta var andra gången vi använde oss av Damkören SALT. Den här gången fick de ha blinkande Dame Edna-glasögon för att lätta upp stämningen. Alla som kom in i lokalen möttes av härlig julmusik i stämmor. Som vanligt var det mycket uppskattat!”
– Katarina Jansson, informatör på Spendrups
Svartvit bild på sångare från SALT utomhus vid Odenplan
InstagramFacebookYouTubeSpotifyDamkören SALT logotyp i vitt